Σάββατο 28 Ιουλίου 2007

Δυστυχώς....



Η εθνική μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, ηττήθηκε από την αντίστοιχη εθνική ομάδα της Ισπανίας στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με τον Παρέχο, που πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, εκμεταλλευόμενος το λάθος στήσιμο του τείχους, στο φάουλ που κέρδισε ο πολύ καλός Άαρον. Η εθνική παρά τις πολλές ευκαιρίες δε κατάφερε να ισοφαρίσει και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο τουρνουά κάντοντας περήφανους όλους τους Έλληνες.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Κριμά που χάσαμε. Πάντως, είναι επιτυχία και εκεί που φτάσαμε.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ckoutros είπε...

politicathletics.blogspot.com

ckoutros είπε...

Εκανε και το Νινη αλλαγη γιατι ηταν πολυ κουρασμενος αφου ειχε μια γεματη μιση χρονια με τον ΠΑΟ σε αντιθεση με την υπολοιπη ομαδα, αλλιως θα ειχαμε καποιες παραπανω πιθανοτητες.

ckoutros είπε...

Τι ειναι αυτες οι προβολες;
Δηλαδη κανετε σαν ΚΝΕ προβολες στο παρκακι;

panos είπε...

Καταρχήν συγγνώμη για τη καθυστέρηση αλλά όπως θα καταλαβαίνετε έχουμε μπει ήδη, σε ρυθμούς διακοπών. Πραγματι μεγάλη επιτυχία η δεύτερη θέση. Ας ελπίσουμε να έχει καi συνέχεια. Χρήστο πολύ ωραίο το blog.
Για τις προβολές έχω να σου πω ότι για τον αύγουστο διακόψαμε. Αν θες να δεις ποιες ταινίες παίξαμε μπορεις να δεις το πρόγραμμα στην ετικέτα πολιτισμός. Σκεφτόμαστε δεδομένης και της επιτυχίας που είχαν να τις συνεχίσουμε το Σεπτέμβρη. Χρήστο, Χολαργιώτης είσαι?